HomeAt køre en instruktør er en ekstremt givende karrierevej

At køre en instruktør er en ekstremt givende karrierevej

-

Det er ikke en evne, som alle har. Det er ikke nok at have fremragende kørefærdigheder; du har også brug for interpersonelle færdigheder. Det er vigtigt, at instruktører i god køreskole er i stand til at kommunikere effektivt og inspirere deres elever til at lære. Kørsel er en færdighed, som det tager tid og øvelse at mestre, men en engageret instruktør kan hjælpe dig med at komme hurtigere dertil.

Et uendeligt ønske om varer og tjenesteydelser

Overalt, hvor der er biler, er der altid behov for kørelærere. Der er ingen grænser. Hver dag når en teenager den myndige alder (en 16-årig har lige fejret sin fødselsdag). Så er der en anden. Desuden synes der ikke at være nogen afslutning i sigte. Du kan være aktiv som en bæver eller sløv som et dovendyr, alt efter din personlighed. Det er op til dig, hvad du beslutter dig for. Men folk vil stå i kø, hvis du forsøger at øge antallet af elever, du har.

Du vil være i stand til at sidde ned i hele dagen.

Hvis du er bange for at få beskidte hænder, kan en kørelærer være lige noget for dig! Når du underviser folk i at køre bil, er der ikke meget plads til at stå op. Medmindre du selvfølgelig har et soltag og regelmæssigt udfører rutinen “at stå op i soltaget”. Slap af i dine lædersæder, spænd sikkerhedsselen, og del derefter din visdom. Hvis du vil sidde med stil, kan du investere i et af de fantastiske bambussædebetræk.

Bliv venner med fremmede.

På trods af at du er ét sted, kan du møde en masse nye mennesker, fordi du kører rundt. De vil komme til dig. Efter ca. en time er der en anden person, der gerne vil køre med. Det er ligesom speed dating, men for dine venner og kolleger. Selv om mange af dem er yngre end dig, er de ikke alle. Når du drejer roulettehjulet, ved du aldrig, hvor det lander, og hvem der kommer ind.

En stillings prestige og magt

Der er overraskende meget magt i hænderne på en kørelærer (og i det mindste en vis prestige, der følger med). Overvej mulighederne. Når de får deres kørekort, vil du have nøglerne til deres voksenliv i hånden, samt den cool faktor, der følger med at være den første i en gruppe af venner, der gør det.

Du nyder at køre bil bare for fornøjelsens skyld.

Hvis du tager en kørelæreruddannelse, bør du i det mindste nyde det. Men mange mennesker, inklusive mig selv, nyder oplevelsen af at køre bil. Det er befriende. Det er et sus af opdagelser. Når du kører ned ad motorvejen, kærtegner vinden dit hår, mens du ruller vinduerne ned. Mange mennesker kører bil som en form for underholdning, stressaflastning eller underholdning.

At skulle råbe “Shotgun” igen er en saga blot.

Ingen ved, hvornår det startede, men det er almindeligt accepteret og forstået at råbe “shotgun” som en måde at sikre sig en passagersædeplads på. Det er nyttesløst at forsøge at bekæmpe det.

Latest Post